<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Systemer som forenkler din

Markedsføring og kundedialog.

Hvor lang tid tager det at gennemføre en supportsag, finde et tidligere fremsendt tilbud, eller en underskrevet aftale?

SUPEROFFICE CRM GIVER

Øget effektivitet og bedre struktur.

Hvor mange timer om dagen bruger dit personale på at lede efter vigtig information?

Alt fra en aftale til et afsendt tilbud eller et mobilnummer, et synspunkt vedrørende en tilsendt faktura eller hvilket produkt de har. Har vi svaret kunden på det spørgsmål, de sendte os i går, og hvem har gjort det i sådanne tilfælde? Er et supportproblem overhovedet løst?

For at være effektiv kræves der simpelthen orden og struktur. I dag findes der et væld af forskellige systemløsninger til at skabe struktur, men spørgsmålet er, om der nogle gange ikke er for mange alternativer? Hvis mødenotaterne ikke er placeret lokalt, i en Team-mappe blandt 100 andre, er de måske på SharePoint eller i vores fælles stifinder?

Et CRM-system kan ikke rette alting op med et trylleslag. Men på nogle identificerede områder kan det gøre tingene meget bedre. Det er ikke sikkert, at alle dokumenter bliver gemt CRM-systemet, måske kan de findes i SharePoint. Men at få adgang til dokumenterne fra kundekortet i CRM gør det hele mere effektivt. Den vigtigste information samlet i en vidensdatabase.

Vi kan ikke love, at alle dine processer vil gå hurtigere, eller at al information bliver fundet så effektivt som muligt, men vi kan love at forbedre de områder, vi fokuserer på.

Vores bud på en CRM effektivitetsløsning indeholder: 

  • SuperOffice CRM til kundestyring og sagsstyring 
  • Integration med dit forretningssystem for automatisk opdatering af virksomheds- og kontaktoplysninger 
  • Mulighed for at integrere med Bisnode for automatisk opdaterede adresseoplysninger
  • GDPR-support, herunder automatisk oprydning i de kontakter, som du ikke har en løbende dialog med
  • Amesto DocArc til oprettelse af mappestrukturer på kunder og kontakter, så forskellige typer dokumenter automatisk gemmes i den rigtige mappe
  • Rapporter via Power BI

Gratis Guide

En komplet guide til valg af nyt CRM System

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.