<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Markedsføring og kundedialog.

Systemer som forenkler din

Markedsføring og kundedialog.

Hvor lang tid tager det at gennemføre en supportsag, finde et tidligere fremsendt tilbud, eller en underskrevet aftale?

SUPEROFFICE CRM GIVER

Øget effektivitet og bedre struktur.

Hvor mange timer om dagen bruger dit personale på at lede efter vigtig information?

Alt fra en aftale til et afsendt tilbud eller et mobilnummer, et synspunkt vedrørende en tilsendt faktura eller hvilket produkt de har. Har vi svaret kunden på det spørgsmål, de sendte os i går, og hvem har gjort det i sådanne tilfælde? Er et supportproblem overhovedet løst?

For at være effektiv kræves der simpelthen orden og struktur. I dag findes der et væld af forskellige systemløsninger til at skabe struktur, men spørgsmålet er, om der nogle gange ikke er for mange alternativer? Hvis mødenotaterne ikke er placeret lokalt, i en Team-mappe blandt 100 andre, er de måske på SharePoint eller i vores fælles stifinder?

Et CRM-system kan ikke rette alting op med et trylleslag. Men på nogle identificerede områder kan det gøre tingene meget bedre. Det er ikke sikkert, at alle dokumenter bliver gemt CRM-systemet, måske kan de findes i SharePoint. Men at få adgang til dokumenterne fra kundekortet i CRM gør det hele mere effektivt. Den vigtigste information samlet i en vidensdatabase.

Vi kan ikke love, at alle dine processer vil gå hurtigere, eller at al information bliver fundet så effektivt som muligt, men vi kan love at forbedre de områder, vi fokuserer på.

Vores bud på en CRM effektivitetsløsning indeholder: 

  • SuperOffice CRM til kundestyring og sagsstyring 
  • Integration med dit forretningssystem for automatisk opdatering af virksomheds- og kontaktoplysninger 
  • Mulighed for at integrere med Bisnode for automatisk opdaterede adresseoplysninger
  • GDPR-support, herunder automatisk oprydning i de kontakter, som du ikke har en løbende dialog med
  • Amesto DocArc til oprettelse af mappestrukturer på kunder og kontakter, så forskellige typer dokumenter automatisk gemmes i den rigtige mappe
  • Rapporter via Power BI

SuperOffice Service

Har du styr på alle dine indgående henvendelser?

Langt de fleste virksomheder får dagligt mange henvendelser fra deres kunder, potentielle kunder og måske også jobsøgende. Hvordan virksomhederne håndterer disse henvendelser er dog meget varierende.

Ved du, om henvendelser til din virksomhed når den rette person? Og om de, som henvender sig, rent faktisk får de svar, de har brug for indenfor rimelig tid? Manglende overblik over indkomne henvendelser kan føre til ineffektivitet og utilfredse kunder.

Løsningen på dette er et godt system med funktioner, der gør det nemmere for service- og supportteamene i din virksomhed at håndtere henvendelser og løse kundernes problemer, uanset hvilken kanal de tager kontakt fra.