Amesto Consignor.

Effektiv håndtering af leverandører med track-and-trace. Udskriv fragtlabels/kollilabels direkte fra Visma via Consignor uanset fragtmand. Optimerer processerne og sparer tid.

Spar tid og bevar overblikket.

Consignor fra Amesto Solutions sparer dig for en masse tid i håndteringen af leverandører vha. af bl.a. track-and-trace og udskrivning af fragtlabels.
  • Udskriv fragtlabels / kollilabels direkte fra Visma via Consignor uanset fragtmand.
  • Send automatisk track og trace-link direkte til kunde ved afsættelse af varen på e-mail, så kunden selv kan følge sine varer på din transportørs hjemmeside. 
    Det sparer dig tid.
  • Track og trace-linket på din afsendelse direkte på ordren i Visma/Visma Zpider.
  • Track og trace-linket på din afsendelse vil automatik blive sendt tilbage til ordrelinien i Visma Business og evt. videre ud på kundens bestilling via Visma Zpider. 
    Du sparer tid, og du har stadigvæk mulighed for at følge kundens transport. 

Se videoen, som fortæller om Consignor - helt enkelt

I næste version af Amesto Consignor vil modulet blive udvidet med følgende funktionalitet:

  • Fragtberegning – direkte fra ordrebilledet i Visma på både kost- og salgsprisen via Consignor-portalen. Det sikrer dig, at du ikke taber penge på fragten til dine kunder.
  • Fragtafstemning – afstemning af den månedlige fragtfaktura  kan ske automatisk, så du kun skal have fokus på de poster, som afviger fra den fragtsum, som du har afsat for den enkelte ordre. 

Modulet kræver BIG.