<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

VI SAMARBEJDER MED

Nordens bedste softwareleverandører

Da vi har et stort netværk og mange samarbejdspartnere, kan vi tilpasse og skræddersy en løsning præcis til dine behov.

Vores styrke er at giver dig valgmuligheder

Vi samarbejder med nogle af Nordens største og mest velrenommerede softwareleverandører. Styrken ved vores leverancer er, at vi sammen med vores mange samarbejdspartnere kan tilbyde din virksomhed en komplet løsning, der passer til netop din branche og størrelse. Da vi har et stort netværk og mange samarbejdspartnere, kan vi tilpasse og skræddersy en løsning præcis til dine behov.

Vores forretningskonsulenter kan rådgive dig

Der er en jungle af løsninger på markedet, og det er almindeligt at have brug for hjælp til at finde den løsning, der er optimal til din virksomhed.  Kontakt en af ​​vores forretningskonsulenter, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed!
 

Visma Software

Visma Software er en af Europas førende udbydere af online it-systemer inden for økonomistyring. Uanset om du ejer en lille webshop eller driver en stor international produktionsvirksomhed, kan vi sammen med Visma Software finde en løsning til dig.

SuperOffice

Amesto Solutions har samarbejdet med og leveret SuperOffice CRM i mange år. Vi har vores eget team dedikeret til CRM, lige fra salg, levering, udvikling og konsulentydelser til support og vedligehold, alt sammen forankret i vores Nordiske organisation og i tæt samarbejde med SuperOffice.
Vi giver dig valgmuligheder

Paperflow

Sammen med Paperflow tilbyder vi en løsning som sikrer automatisk aflæsning af alt relevant data fra bilag og kvitteringer. Aflæsningen er uafhængig af format. og foretages med 100% nøjagtighed. Således bliver digitalisering af dit workflow og ERP-system komplet.
Vi samarbejder med de bedste

eMarketeer

eMarketeer kan integreres til CRM systemet SuperOffice, således at du får effektiviseret din markedføring og dermed skabt mere salg. Sammen med eMarketeer lever Amesto Solutions den cloud-baseret software som hjælper dig til at effektivisere din e-mail marketing og kundekommunikation.

nps.today

Amesto og nps.today arbejder sammen om at give vores SuperOffice kunder en effektiv og automatiseret NPS-løsning. Men også for kunder uden SuperOffice, er nps.today et muligt alternativ når der skal tales måling af kundetilfredshed.

CO3

CO3 leverer løsninger til e-handel, i tæt samarbejde med Amesto Solutions. En Integration optimerer virksomhedernes processer ved at udveksle stamdata mellem forretningssystemet og webløsningen. Dette hjælper kunderne til nemmere håndtering af den daglige drift.
Vores partnere giver dig fordele
Amesto Partnere

ZData

ZData leverer løsninger uanset ERP-system og bankforbindelse og har dermed en unik tilgang til, hvordan vi kan hjælpe med at effektivisere din forretning. Sammen med ZData kan vi levere en fuldt integreret løsning til Visma.

Consignor (nShift)

Amesto Solutions har et tæt samarbejde med Consignor, og vi har sammen udviklet en 100 % tæt integration mellem både Consignor og Visma Business, således at du kan optimere dine processer og sparer tid.

Dynamicweb

Dynamicweb er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler software til online salg og marketing. Sammen med Dymamicweb tilbyder Amesto Solutions en cloudbaseret eCommerce suite, som gør dig i stand til at levere bedre digital kundeoplevelser og skalere din succes med ehandel.
Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-HocFQHhGjDE-unsplash

Equity

Amesto og Equity arbejder sammen om at give vores kunder en effektiv og automatiseret inkassoproces, og vi sikrer samtidig, at vores kunders kunder bliver taget hånd om på en professionel måde Vi kalder løsningen Amesto Cash Management.

Mark Information

Med ProMark er Mark information i dag en af ​​branchens mest innovative softwarevirksomheder indenfor personaleledelse (Workforce Management). I samarbejde med Mark Information, levere vi branchens mest innovative software inden for personaleledelse (Workforce Management).

Sympa

Sympa leverer en komplet HR-løsning, der kan understøtte medarbejdere og arbejdsgivere gennem hele ansættelsesforholdet.
Kvadratisk 466x466 motoki-tonn-ezOKZhYJAFo-unsplash