Samarbejdspartnere

Inden for softwareløsninger, hosting, etc.

Samarbejdspartnere.

Inden for softwareløsninger, hosting, etc.

Samarbejdspartnere.

Amesto Solutions'

Samarbejdspartnere.

Vi vælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra deres softwareløsninger, kompetencer og erfaring. Se vores partnere her:

Visma Software

Visma leverer systemer til økonomistyring, indkøb/logistik, CRM, løn/personale, e-handel/netbutik, portal/publicering, time/projekt samt retail/butikdata. Visma er et selskab baseret på nordisk kultur og nordiske processer.
Visma Software

Bilagscan

Bilagscan tilbyder en løsning som sikrer automatisk aflæsning af alt relevant data fra bilag og kvitteringer. Aflæsningen er uafhængig af format. og foretages med 100% nøjagtighed. Således bliver digitalisering af dit workflow og ERP-system komplet.
Bilagscan

IT Relation

Det kan være en stor beslutning at outsource virksomhedens IT-drift og -hosting. Men rent strategisk, bør alle virksomheder overveje en ekstern IT-partner, da fordelene opvejer eventuelle udfordringer.
IT Relation
 

ABC Softwork

Sammen med ABC Softwork har Amesto Solutions udviklet en 100 % tæt integration med ABC Analyzer og ABC Viewer.
ABC Softwork

Lessor

Amesto Solutions og Lessor har gennem flere år haft et tæt samarbejde. Samarbejdet er baseret på tæt integration af ERP-systemet Visma Business og LESSOR-PM LØN.
Lessor

1st Web

1st Web leverer løsninger til e-handel, i tæt samarbejde med Amesto Solutions. Disse løsninger optimerer virksomhedernes processer ved at udveksle stamdata fra deres forretningssystemer. Dette hjælper kunderne til nemmere håndtering af den daglige drift af løsningen.
1st Web

Consignor

Amesto Solutions har et tæt samarbejde med Consignor, og vi har sammen udviklet en 100 % tæt integration mellem både Consignor, Winedi og Visma Business.
Consignor
 

Dynamicweb

Dynamicweb er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler software til online salg og marketing. Sammen med deres partnere hjælper de mere end 4.000 kunder med at drive websites og webshops samt lave online marketing.
Dynamicweb

NETS

Amesto understøtter E-faktura hos Nets. Med e-faktura bliver din virksomhed fleksibel i forhold til jeres kunder. Samtidigt opnår I også en øget optimering internt i økonomifunktionen.
NETS

Sproom

I fællesskab styrker Sproom og Amesto det nordiske samarbejde og gør elektronisk fakturering lettere tilgængeligt for en lang række Visma-brugere så de sparer både tid og penge.
Sproom