<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

SIMPLE SOLUTIONS

SuperOffice

Hver eneste dag samles de om deres vigtigste opgave – nemlig at skabe en CRM-software, der sikrer, at kunden kan opbygge gode loyale relationer til deres kunder. De er ved at gøre drømmen til virkelighed.

#CRM

SuperOffice CRM - Relationer gør en forskel.

Året var 1989. Det startede med en idé om at skabe software, der kunne tilfredsstille sælgerens krav, og samtidig gøre hverdagen lettere. Tanken var at skabe noget software - så brugervenlig og elegant, at det skulle stå øverst på enhver sælgers ønskeliste. Med denne drøm kom SuperOffice CRM til verden.

I SuperOffice har de en oprigtig interesse for kunderne, og de udfordringer de møder i hverdagen. Medarbejderne er overbevist om, at ethvert kundeforhold er lige vigtigt. De er også sikre på, at hvis kunden bliver taget hånd om, udviklet og respekteret, vil det føre til mere salg, hurtigere succes og vækst. Det er derfor, de eksisterer. Vi vil skabe, forbedre og understøtte CRM i særklasse.

Vil du skabe fantastiske kunderelationer? SuperOffice kan hjælpe dig.

Besøg SuperOffice hjemmeside

Amesto Solutions og SuperOffice

Amesto Solutions har samarbejdet med, og leveret SuperOffice CRM i mange år. I Danmark er Amesto den eneste, ud over SuperOffice selv, som kan sælge SuperOffice licenser. Vi har vores eget team dedikeret til CRM, lige fra salg, levering, udvikling og konsulentydelser til support og vedligehold.

Læs mere om SuperOffice CRM

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os