Guider

Checklister og GUIDES

Download gratis.

Manualer, whitepapers, guides, etc.

Checklister og GUIDES

Download gratis.

Manualer, whitepapers, guides, etc.

Download gratis

Checklister og Guider indenfor ERP og CRM

Vi har oprettet et antal guider og tjeklister, der kan være nyttige for dig, der leder efter nye løsninger. Du kan også booke en personlig demo eller tilmelde dig et webinar, hvis det er et system eller en løsning, du vil se nærmere på. Hvis du har spørgsmål, er det bare at tage kontakt til os :-)

 

Hvordan ved du, om du har valgt den rigtige partner?

Når du investerer i software, vælger du nemlig en "partner for life", ikke bare en leverandør. vi har samlet en guide med 10 ting du bør tænke på, ved valg af ny IT-partner.
Download gratis guide

5 tips til bedre digitale møder

Den digitale kløft blev traditionelt betragtet som et spørgsmål om at have eller ikke have adgang, men i dag taler vi ofte om uligheden mellem dem, der har eller ikke har de teknologiske færdigheder.
Download gratis guide

ERP-guider

Økonomi og Logistik

 

Sådan vælger du det rigtige ERP-System

Det optimale ERP-system skal kunne digitalisere flere af virksomhedens interne opgaver, og effektivisere den daglige drift, men hvilke punkter er vigtige at forholde sig til, inden man gå i gang?
Download gratis guide
 

5 trin til en bedre logistikløsning

Vil du gerne have et forbedret logistikflow? Så læs denne guide til hvor du skal sætte ind, og hvad du kan gøre.
Download gratis guide
 

CRM guider

Salg, Kundeservice og Markedsføring

Den komplette guide til valg af nyt CRM-system

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.
Download gratis guide

Opnå øget kundetilfredshed

20% af dine kunder tegner sig for 80% af rentabiliteten. Ved du, hvem dine 20% er, og hvad de syntes om dig?  At kundetilfredshed er vigtigt for både brand og omdømme er hverken nyt eller banebrydende. Men ved du virkelig nok om dine kunder til at sikre øget vækst?
Download gratis guide

Hvordan du optimerer dit kundeprogram.

For at få succes med kundetilfredshed er det afgørende, at du er i stand til at arbejde strategisk over tid for at pleje og udvikle dine eksisterende kunder, og en måde at gøre dette på, er ved at udvikle et kundeprogram.
Download gratis guide