<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 1 Toppbanner headway-F2KRf_QfCqw-unsplash 1920x1080

AND THE WINNER IS...

Ditte Simonsen!

HURRA

Visma-pris til Ditte!

Ditte Simonsen er årets Visma-konsulent!

Ditte har arbejdet hårdt for at skabe værdi og succes for en af Amestos store Visma.net-kunde. Hun har arbejdet aktivt med presales og salg af Visma.net, hvilket resulterede i to salg af Visma.net i andet halvår af 2022. 

I dette arbejde har Ditte udvist stor ildhu, entusiasme og stort engagement og har arbejdet målrettet for at skabe gode kunderelationer.

Ditte er ikke bange for at udfordre kundernes egne forretningsprocesser, og har arbejdet hårdt og målrettet for, at kunderne oplever en tæt og stærk relation til deres partner.

Dette har skabt god kontinuitet i kunderejsen for kunderne, og derved sikret en høj kundetilfredshed.
 
Derved bidrager Ditte hver dag til at skabe stor værdi for kunderne, for Visma og for Amesto.
 
Så er det helt åbenlyst, hvorfor Ditte er blevet kåret som Årets konsulent af Visma. Det er bare at kippe med hatten og ønske stort tillykke!

Ditte Simonsen kom til Amesto med et smil i april 2022. Hun har en regnskabsbaggrund, er uddannet revisor og har arbejdet med Visma.net lige fra starten af.

Med sit muntre væsen er hun altid positiv og udfordrer både kunder og kollegaer til at gøre det rigtige.
 

Hun er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis hun ser noget, der ikke virker hensigtsmæssigt og derved bør ændres.

Hun har også et stort hjerte for FC København. ❤️

Vil du vide mere om Visma.net?

Visma.net ERP er en skybaseret platform, som med fokus på digitalisering, automatisering og integration optimerer virksomhedens daglige processer.