<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

8. aug.

Gå ikke glip af en salgschance

Det er vigtigt at have en strategi for, hvordan du skaffer nye kunder. En god plan for at tiltrække og tage sig af nye kunder kan være afgørende for at gøre potentielle kunder til betalende kunder.

At tage sig godt af potentielle kunder på en velkoordineret måde handler om at have en struktureret strategi til at generere leads og konvertere dem til kunder. For at lykkes med det skal du have en veldefineret målgruppe, en effektiv markedsføringsstrategi og et system til at indsamle og analysere data. Uden en kontrolleret plan kan du gå glip af vigtige muligheder og spilde ressourcer på ineffektive kampagner.

Gå ikke glip af salgsmuligheder og undgå ineffektive markedsføringskampagner

En af de største risici ved ikke at have en plan for at tiltrække nye kunder er, at du kan gå glip af salgsmuligheder. Hvis du ikke har en klar målgruppe eller en strategi for at tiltrække potentielle kunder, kan du bruge tid og ressourcer på at forsøge at sælge dine produkter eller tjenester til målgrupper, der ikke er interesseret i, hvad du tilbyder. Du går glip af reelle muligheder for at øge salget i din virksomhed.

En anden risiko ved ikke at have en koordineret plan for at generere leads er, at du kan bruge ressourcer på ineffektive markedsføringskampagner. Uden en klar strategi og data, der viser, hvad der virker og ikke virker, kan du bruge tid og penge på markedsføring, der ikke giver noget afkast. Dette kan være ødelæggende for virksomheder, der ikke har råd til at spilde ressourcer.

Sådan opnår du fantastiske resultater med en velkoordineret opfølgningsproces

Endelig kan en plan for opfølgning af potentielle kunder hjælpe dig med at forbedre kundeoplevelsen og opbygge brand loyalitet. Ved at have en struktureret strategi kan du tilbyde potentielle kunder en bedre oplevelse ved at give relevant information og mulighed for at vælge, om de vil købe fra dig eller ej. Det kan opbygge brandloyalitet og øge mulighederne for gensalg.

Har du råd til ikke at have en koordineret proces for at tage dig af potentielle kunder?

Svaret er enkelt - nej, det har du ikke. En veltilrettelagt proces til behandling af leads er afgørende for at øge indtægterne og forbedre kundeoplevelsen. Hvis du ikke allerede har en struktureret opfølgningsproces på plads, bør du overveje at implementere en snarest muligt. Det kan gøre forskellen mellem succes og fiasko for din virksomhed.

Vi hjælper i øjeblikket flere af vores eksisterende og nye kunder med at få kontrol over deres rutiner og processer samt øge antallet af indgående leads. Og ikke mindst at få gode og kvalificerede leads fra markedsføringsafdelingen til salgsteamet.

MicrosoftTeams-image (2)-1

De rigtige værktøjer og systemer sikrer en vellykket proces

For at sikre en god proces til håndtering af leads er det vigtigt at have gode værktøjer og systemer, der letter arbejdet. HubSpot er det oplagte valg, når det kommer til Inbound Marketing og Marketing Automation, så hvis du allerede bruger SuperOffice som CRM-system, har du nu mulighed for at drage nytte af fordelene ved HubSpot. Vi har lavet et webinar om emnet, som du kan se on demand

Amesto Solutions er i gang med at bygge en integration mellem de to systemer. Kontakt os gerne og hør nærmere om, hvilke muligheder du har for at skabe en god proces for at tage dig godt af dine potentielle kunder. 

Marie Elvestrand Marie er Nordic HubSpot Lead, og arbejder med udvikling af en integration mellem HubSpot og SuperOffice.