<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner 1920x607 CRM Network2

BLIV EN DEL AF VORES

CRM Network

OG FÅ INSPIRATION TIL SUCCES MED JERES CRM

Simplifying Business

CRM Network.

Amesto er eksperter indenfor ERP, CRM og BI. Vi er overbevist om, at kombinationen af ​​teknologi og mennesker kan skabe unikke løsninger, der kan forenkle forretningsdriften for både nystartede virksomheder og store virksomheder og organisationer. CRM Network er en vigtig arena for at dele erfaringer og øge kompetencen i brugen af ​​CRM-løsninger.

Vi har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes.

I dette netværk bidrager vores eksperter med deres viden, kunderne deler ud af deres erfaringer og vi inviterer eksterne specialister til at inspirere. Med CRM-netværk ønsker Amesto at stimulere og udfordre, samtidig med at den enkelte deltager får mulighed for at deltage og sikrer værdien af ​​vores netværk.

Bliv en del af CRM Network.

Vi er sikre på, at det vil være værdifuldt for dig at deltage i vores netværksmøder, at vi refunderer deltagergebyret, hvis du ikke er tilfreds med udbyttet.

HVEM BØR VÆRE EN DEL AF CRM NETWORK?

Alle virksomheder som arbejder med salg, leverance og kunder har brug for en god CRM-løsning. For at få succes med CRM er det vigtigt at have en høj grad af ejerskab til virksomhedens egen løsning. Har du ansvaret for at drifte og udvikle virksomhedens CRM-løsning, så vil du opleve en stor værdi i at være en del af CRM Network.

INDHOLD

CRM Network afholdes som en række virtuelle eller fysiske møder. Desuden vil relevant information løbende blive delt med deltagere i netværket. Der afholdes 6 virtuelle møder i løbet af et kalenderår. Hvert møde har ét hovedtema foruden en række relevante undertemaer – alle med fokus på salg, marketing og service.

Foreløbig dagsorden

Næste netværksmøde.

Hvornår?

Torsdag den 21. marts kl. 09:00 til 10:30.

 

Dagsorden:

SÅDAN SÆLGER DU MED VIDEO af Henrik Haug Hansen

Uanset om du skal sælge en vare, en besked, en idé eller en følelse - er levende billeder og lyd måske de mest effektive måder at kommunikere på. Og selvom det kan virke "let", når nogen laver en viral film eller en salgskampagne, der rammer plet, så ligger der altid grundigt arbejde bag. Alt fra at forstå kunden, beskeden og målgruppen til valg af virkemidler, produktionsmetode, stil, længde, indhold og spredning. På næste netværksmøde vil vi dele hemmeligheden bag video, der sælger, med jer!

CHATGPT - AIs IPHONE MOMENT af Lars Rinnan

ChatGPT og generativ AI har taget verden med storm, og denne utrolige chatbot, der både kan skrive markedsplaner, stillingsannoncer og blogindlæg, indtager nu alle brancher. Denne teknologi vil ændre verden lige så meget som internettet og smartphones gjorde det, bare meget hurtigere. Denne forelæsning går i dybden med ChatGPT og alle de andre løsninger til at generere tekst, billeder, kode, musik og video. Forelæsningen viser, hvordan du kan bruge alle disse teknologier, og ikke mindst hvordan du skal gå frem for at gøre det på en sikker og god måde i en forretningsmæssig sammenhæng. Hvordan kan du f.eks. træne ChatGPT på DIN virksomheds data? Tænk på effekten af at have al denne indsigt tilgængelig via en chatgrænseflade!

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1

Pris

I 2024 vil det være muligt at deltage gratis i vores netværksmøder. Inviter gerne en kollega eller to med! Vi kommer til at have mange forskellige temaer, så det kan variere, hvem de forskellige møder passer bedst til. 

Kommende samlinger

  • 21. marts 2024

Mere information kommer snart.