<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Mann på tur i vindfullt landskap

KUNDEREFERENCE

Frederiksen Scientific A/S.

Simplifying Business

SuperOffice forenkler forretningsprocesserne for Frederiksen Scientific

I mere end 60 år har Frederiksen Scientific produceret undervisningsudstyr til naturvidenskab, altid med passion for naturvidenskab. Deres mål er og har altid været at levere kvalitetsprodukter i et tiltalende design med høj uddannelsesmæssig værdi.

Deres vision er at være totalleverandør af undervisningsudstyr til naturfagene i hele skolevæsenet. Hos Frederiksen Scientific lægger de afgørende vægt på, at det i indkøbs- og undervisningssituationen skal opleves ukompliceret at arbejde sammen med os og bruge vores udstyr.

Hvad er

SuperOffice Service

SuperOffice Service er bygget til at modtage, spore og følge op på kundehenvendelser uanset kanal (e-mail, telefon, chat, formular).

De, der arbejder med at modtage forespørgsler, får adgang til de funktioner, der skal til for at reagere hurtigt, konsekvent og effektivt. Samtidig får du overblik over hele processen baseret på realtidsdata, så du har fuld kontrol over både forespørgsler og dine medarbejdere.

SuperOffice Service er fleksibel og nem at tilpasse. Du kan opsætte arbejdsgange, triggere og opgaver, der passer til dig og din virksomhed. Automatiske svar og intelligent sagsflow sikrer, at dine kunder altid får den opmærksomhed, de fortjener, og at den rigtige person hjælper dem på det rigtige tidspunkt.

SUPEROFFICE SERVICE

Det siger vores kunder.

«Vores udfordring var, at vi modtog alle henvendelser vedrørende ordrer, reklamationer og diverse andre forespørgsler i én og samme Outlook-indbakke. Vi er repræsenteret i tre lande og hvert land med sin egen Outlook-postkasse. Forskellige medarbejdere behandlede sagerne og det var svært at få overblik samt være sikker på, at sagerne blev behandlet efter samme proces og rettidigt.

Med SuperOffice Service har vi alle 3 lande i samme portal, så alle de eksisterende kundeservice e-mailadresser blev tilføjet til tjenesten, automatisk kategoriseret og opdelt, så medarbejdere i de enkelte lande og funktioner kun ser kategorier, der vedrører til dem. Resultatet er, at alle sager nu behandles af relevante medarbejdere, og ingen kunder eller leads bliver glemt. Det har betydet, at vi har fået et bedre overblik antallet af sager og dermed bedre kan disponere ressourcer på tværs af vores afdelinger samt overvåge hvad kunderne efterspørger vores hjælp til ud fra kategorisering af alle henvendelser»

- Torben Lynge Overgaard, CEOFrederiksen Scientific A/S

Torben Lynge Overgaard, CEO, Frederiksen Scientific A/S
Frederiksen Scientific Logo