<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner IMG_9748 ATH NOV21 1920x607

HVORDAN AMESTO SOLUTIONS BRUGER

SuperOffice Service."SuperOffice Service er kernesystemet, der sikrer professionel og pålidelig interaktion med vores kunder i alle kanaler. Med forskellige former for automatisering har vi strømlinet vores rutiner, sikret præcision i vores kundeservice og reduceret svartider fra 2 dage til under 15 minutter. Vi har professionaliseret vores service med færre ressourcer, og driver nu en effektiv og lønsom kundeservice og support, som både tager hånd om kundens behov for personlig service og selvbetjening 24/7."

Laila Elisabeth Svardal, Nordic Director, Customer Success

Laila Svardal-1-1

Laila Elisabeth Svardal

Nordic Director, Customer Success

Effektiv kundeservice og support med SuperOffice Service.

Amesto Solutions har arbejdet tæt sammen med kunderne siden 1985, og gennem denne periode har den teknologiske udvikling været enorm. Amesto Solutions stræber altid efter at gøre egne (og vores kunders) forretningsprocesser mere effektive. SuperOffice Service har været et godt værktøj til dette.

SuperOffice Service er et modul i SuperOffice CRM, der samler og opbevarer alle kundehenvendelser.  Servicemodulet er med andre ord en elektronisk måde at drive effektiv kundeservice på.

AMESTO SOLUTIONS HAR GOD OG LANG ERFARING MED SUPEROFFICE SERVICE.

Amesto Solutions har brugt SuperOffice Service i meren end 10 år. Før dette havde vi ikke et samlet system til at holde styr på de forskellige sager, og det havde stor indvikrkning på den service vi kunne tilbyde. Der var ikke kontrol eller struktur, kunderne var utilfredse og fik ikke den hjælp de efterspurgte. Efter vi begyndte at bruge Servicemodulet, blev vores hverdag meget mere effektiv, og vi har nu færre mennesker, der betjener vores kunder end tidligere. Modulet er omkostningseffektivt, og skaber gode medarbejder- og kundeoplevelser.

Systemet har struktureret og strømlinet hverdagen betragteligt, og givet os mulighed for at yde god kundeservice og rigtig gode kundeoplevelser med korte svartider. Amesto Solutions behandler omkring 25.000 sager om året, heraf 14.000 supportsager og over 11.000 sager i kundeservice.

Alle i Amesto Solutions har adgang til løsningen, men de 28 medarbejdere i  Supporten og i vores Kundecenter er dem, der bruger systemet mest. Alle sager og henvendelser er tilgængelige for alle, og når en ny sag kommer ind, tildeles den øjeblikkeligt den rette person. Vores konsulenter bruger også systemet, blandt andet til at holde styr på igangværende opgaver.

De største gevinster ved brug af SuperOffice Service:

1. Hurtig respons 

Alle indkomne sager håndteres ét sted, så intet går tabt. Alle sager kategoriseres, prioriteres, tildeles og behandles dermed hurtigere.

 

2. Høj kundetilfredshed 

Autosvar og automatiseringer sparer tid og forbedrer kommunikationen. Hurtig svar og kort løsningstid giver tilfredse kunder.

3. Omkostningseffektivt

Det overskuelige servicemodul gør det muligt at  håndtere en langt større mængde sager med færre medarbejdere.

 

Vil du vide mere om SuperrOffice Service?

Book et møde.

SuperOffice Service forenkler arbejdsprocesser for dine teams, men de forenkler også meget for dine kunder.

superoffice-uggla