<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Helt ærligt. Tør du se fremtiden i møde?

Udviklingen indenfor IT og forretningssystemer kommer kun til at gå hurtigere i fremtiden, og for os alle, gælder det om at holde sig opdateret, så vores evne til at tage de rigtige beslutninger bliver baseret på viden og ikke på en mavefornemmelse. 

Derfor ville det glæde os, hvis du vil deltage på vores kundedag, hvor vi blandt andet får besøg af Visma, som vil løfte sløret for nogle nyheder indenfor Visma ERP. 

Tilmelding

HVAD: Visma Kundedag hos Amesto
HVORNÅR: Torsdag den 9. juni fra 13:30 til 18:00
HVOR: Vandtårnsvej 62A, 2860 Søborg

 

Dagens program

NYT FRA VISMA

Vi får besøg af Torben Jeppesen og Simon Beck-Darmer fra Visma, som vil fortælle om eksisterende og fremtidige produkter samt  hvilke trends de ser i markedet, og hvordan Visma forbereder sig på disse.

FÅ INDSIGT VIA BI

Vi har inviteret Kristoffer Absalonsen, som er en af vores bedste BI-rådgivere, til at fortælle om hvordan Business Intelligence og analyse kan bruges til at få bedre indsigt i forretningsbehov, og danne grundlag for en informeret beslutningstagning.

POLESTAR

Du kender måske til den el-bils producenten Polestar? Hvis ikke får du her en unik mulighed for at høre Polestar fortælle om lanceringen af endnu en elbil på markedet. Til denne del af arrangement stiller Polestar iøvrigt også op med en af deres to modeller og giver prøveture.

NETVÆRK OG TRAKTEMENT

Vi kommer til at slutte dagen med en let anretning, hvor der selvfølgelig også vil være mulighed for at netværke med andre Visma kunder og/eller tale med nogle af vores dygtige konsulenter.

TJEK OGSÅ VORES GRATIS WEBINARER

Webinar - enkelt og gratis!

Vi er vært på en række gratis webinarer, hvor vi præsenterer den software, vi leverer.

For at deltage i webinaret skal du tilmelde dig og logge på en webside, så du kan følge præsentationen på din pc-skærm.