<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

SIMPLE SOLUTIONS

Sympa

For dem er det en selvfølge at passe godt på deres medarbejdere. Det er trods alt ikke tallene, der gør en virksomhed speciel, det er menneskerne.

#HRM

Sympa - fordi dine medarbejdere skal være mere end et nummer.

Sympa er i dag den hurtigst voksende HR-leverandør i Norden med over 80 medarbejdere fordelt på 7 kontorer i 6 lande. Deres software er i brug i over 50 lande og er tilgængelig på 13 sprog. Trods den hurtige vækst har Sympa valgt at forblive en familieejet virksomhed.

Sympa blev startet i 2005 af søskende Keijo og Taina. De var overbeviste om, at virksomhederne ville have stor gavn af at vide mere om deres medarbejderes kompetencer og viden. Da der ikke var nogen smarte løsninger til at spore og analysere denne type personaleinformation, besluttede de selv at udvikle det perfekte værktøj. Idéen udviklede sig hurtigt til et ønske om at bygge en komplet HR-løsning, der kunne understøtte medarbejdere og arbejdsgivere gennem hele ansættelsesforholdet.

Til Sympa

Amesto Solutions og  Sympa

Hvis du søger et nyt HR-system, tilbyder vi sparring og hjælper med at gennemgå dine behov og krav til løsningen.

Amesto Solutions Danmark er forhandler af HR-systemer fra Sympa. 

Læs mere om Sympa HR

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os