<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

14. sep.

10 smarte funktioner i Visma.net

Når du skal implementere et forretningssystem, fokuserer du naturligvis først på at få de store puslespilsbrikker på plads. Alt skal fungere, for at du kan styre dit regnskab, producere den korrekte momsindberetning og levere dokumenter til, at ledelsen og bestyrelsen kan træffe de rigtige beslutninger.
De små tips og tricks er noget, der kommer i anden fase, når man har arbejdet med systemet i et stykke tid. Nedenfor har vi listet 10 smarte funktioner, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt i Visma.net.

  1. Autorapport – Skatteindberetning til myndighederne. Du kan nemt downloade filen i stedet for at indtaste oplysningerne manuelt.

  2. Kontoafstemningsfunktion – Du har mulighed for at administrere kontoafstemningen via Autopay-bankintegrationen.

  3. Administrer betalingstyper – Opsæt regler for automatisk at bogføre banktransaktioner, såsom indbetalingsrenter.

  4. Debitorer – Automatiser saldo-/afskrivninger.

  5. Forespørgsel – Juster, hvor mange poster der skal vises i en forespørgsel. Standard er 20 pr. side, men du kan vælge, om der skal vises flere, eller at der skal vises nye poster ved at rulle.

  6. Arbejd smartere med en forespørgsel - I Visma.net kan du nemt hente data i en forespørgsel og filtrere disse oplysninger. Du kan derefter gemme filtrene som færdige faner til dig selv, for alle brugere eller brugergrupper.

  7. Automatisk tilbageførsel af manuelle periodiseringsverifikationer.

  8. Brug Vismas Community – Her finder du mange tips, nyheder og undervisningsmateriale, som du kan tage del i som bruger.

  9. Planlægning – Manuelle processer, der udføres løbende, kan nemt planlægges/automatiseres. Når du er i en rutine i Visma.net, kan du oprette et planlægningsskema.

  10. Lav dine egne generelle forespørgsler på data, der interesserer dig. Vil du fx. se de underliggende data som rækker i en ordre? Opret et sidepanel med disse oplysninger.

Mange af vores virksomhedskonsulenter har selv været brugere af Visma.net og hjælper vores kunder med at arbejde mere effektivt i systemet i det daglige. Vil du også arbejde mere effektivt i Visma.net? Kontakt os idag!

ANNA BLUNCK BOBERG Business Area Manager Visma.net