<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

1. nov.

Fra on-prem til cloud ERP: En værdifuld indsats

Overgangen fra et traditionelt on-prem ERP-system til en cloudbaseret løsning kan virke som en vanskelig og endda afskrækkende opgave. For mange virksomheder kan situationen være forbundet med en vis usikkerhed og en forståelig tøven overfor at skulle omstille forretningsprocesserne.

At sammenligne, hvordan en proces udføres i et moderne, cloud-baseret ERP-system som fx Business NXT med hvordan du udfører denne proces i dit eksisterende lokalt installerede system, som beslutningsgrundlag for at afgøre, om det nye system "er noget for dig," er en meningsløs øvelse (og en noget for lang sætning). Og hvad skulle formålet være? Du skal trods alt ind i en ny, digital hverdag.

Overgangen kræver en indsats for at lykkes

Hvis du skal lykkes med overgangen til skyen og udnytte de muligheder, den giver, så skal du omstille dig og gribe muligheden for at effektivisere processer og tillade automatisering at overtage dine manuelle rutiner. Effektivisering betyder ikke nedskæringer. Effektivisering betyder, at du frigør tid, som dine ansatte i stedet kan bruge til kundeopfølgning, forretningsudvikling og vækst.

Formålet med at investere i en cloud-baseret ERP-løsning er at skabe øget lønsomhed. Gennem god systemstøtte i en moderne løsning kan du bringe din virksomhed frem mod nye mål. Gode integrationer og automatiseret dataflow reducerer fejl og giver mere kontrol. Rapporter og analyser i realtid giver beslutningsstøtte i hverdagen.

Viljen til forandring lønner sig

Regnestykket med serveromkostninger, opgraderinger, sikkerhed osv. vil jeg lade ligge for denne gang. Dette har du læst om før og hørt mange gange allerede. Det tjener sig hjem. Men det står klart at ændring gør lidt ondt. At ryste op i egne rutiner, se tingene på en ny måde og tilpasse sig en ny hverdag er en indsats.

Øystein Moan, bestyrelsesformand i Visma, lægger ikke skjul på, at trods alle fordelene, skal du gøre en indsats for at få muligheden for at udnytte disse værdier. Han kalder det en værdifuld indsats, hvis du erkender, at dette er et ændringsprojekt, ikke bare et systemskifte.

I mere end 10 år har vi hjulpet vores kunder med overgangen til en ny hverdag i ERP-systemer. Nysgerrig efter hvad der skal til? Vi hjælper dig gerne med at lave en plan.

Kontakt os for at starte dialogen.

 

LENA NØRBÆK Customer Success Manager i Amesto. Lena har stærke kompetencer inden for bæredygtige kunderejser og forretningsudvikling.