<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

17. okt.

HubSpot Marketing Hub på 1-2-3

Hubspot Marketing Hub er en Marketing Automation Software designet til at hjælpe dig med at tiltrække opmærksomhed til dit brand, konvertere besøgende til kunder, oprette inbound marketingkampagner og få stor indsigt. Marketing Hub tilbyder værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare tid og holde dig organiseret, så du effektivt kan interagere med dine kunder.

Marketingsoftware hjælper dig med at engagere og konvertere kundeemner via automatiserede kampagner med distributionskørsler i en række forskellige kanaler. Du kan blandt andet:

  • Mål effektiviteten af ​​dine strategier
  • Byg komplette kunderejser
  • Producere og udgive indhold
  • Udgiv målrettede annoncer

Hubspot Marketing Hub kommer i tre forskellige versioner; Starter, Professional og Enterprise. De forskellige versioner er lavet ud fra forskellige budgetter og værktøjer, der passer til forskellige virksomheder og brancher.

Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

 

Hvorfor vÆlge HubSpot Marketing Hub?

Skjermbilde 2022-10-12 kl. 10.26.18

HubSpot er en CRM-platform, der forbinder alt, hvad virksomheder har brug for for at skabe den bedste kundeoplevelse. Marketing Hub er bygget fra bunden som en del af HubSpots komplette CRM-platform, i modsætning til meget andet software, der er blevet fusioneret gennem opkøb.

 

Alle værktøjer og alle data i samme løsning

Jobbet for nutidens marketingfolk er ikke let, enten jonglerer man mellem forskellige løsninger, eller også sidder man fast med værktøjer, der er så komplicerede, at de er umulige at bruge. Dette fører til spredte kundedata, dårlig markedsføring og for meget tid brugt på at forstå selve softwaren. Med Marketing Hub behøver du ikke at spilde værdifuld tid. Du kan også forbinde Marketing Hub til mere end 1.160 tilpassede integrationer, så dit marketingteam kan bruge deres yndlingsværktøjer på én platform.

Med Marketing Hub har du alle værktøjer og data samlet ét sted. Her er nogle af de populære værktøjer, du finder i HubSpot Marketing Hub:

  • Blog:
    Fremstil og udgiv de blogindlæg, der interesserer din målgruppe. I HubSpot kan du nemt dele blogindlæg på tværs af platforme, samt tilføje Call-To-Action for at konvertere kundeemner til kunder.
  • SEO:
    Marketing Hub har en indbygget funktion, som blandt andet optimerer dine blogindlæg og hjemmesider med hensyn til SEO, så du opnår de bedst mulige resultater.
  • Ad Tracking & Management:
    Fra HubSpot kan du også administrere dine Facebook-, LinkedIn- og Google-annoncer og måle engagement på disse.
  • Social Media Management:
    Overvåg og prioriter konverteringer, og udgiv opslag på sociale medier direkte fra HubSpot.

 

image-png-Oct-07-2022-08-21-23-54-AMFå overblik over kunderejsen

De dage, hvor en kunde passerer gennem "tragten" og dukker op som kunde, er forbi. Nu ved vi, at købsrejsen er en kompleks, snoet vej, og målet er at gøre potentielle kunder til promoters. I HubSpots forretningsmodel er kunderne i centrum, og tilfredse kunder skaber forretningsmomentum.

Ved at bruge en etableret metode kan virksomheder tiltrække, engagere og glæde publikum og etablere et forbundet fællesskab af promotorer, der driver vækst.

 

Hurtig implementering

Det tager ikke lang tid at komme i gang med HubSpot Marketing Software. Giv dit marketingteam en bruger og adgang til de rigtige værktøjer, og de vil være oppe at køre næsten med det samme. Funktionalitet som blogs, e-mail marketing og analyser vil være klar til brug, så snart de logger på HubSpot.

For mere avancerede implementeringer, såsom annoncesporing eller SEO, kan det tage lidt længere tid at komme i gang. Hvis det er tilfældet, skal du integrere dine affilierede annonceplatforme, give adgang til dit team, og de er klar til brug.

 

Øget effektivitet

HubSpots kontaktregistrering giver virksomheder et samlet overblik over kunden på tværs af teams. Det betyder, at marketing-, salgs-, service-, content management- og driftsteams arbejder ud fra det samme fælles syn på kunden. Fremskynd teamets effektivitet ved at kombinere indsatsen i én intuitiv brugeroplevelse. Reducer de samlede ejeromkostninger ved at anlægge en strategisk tilgang til konsolidering af kunderekorder. Én kontaktregistrering giver dig den indsigt, du har brug for for bedre at markedsføre, sælge og betjene dine kunder.

Elise Svardal Elise jobber som Marketing Intern i Amesto Solutions. Hun jobber med utviklingen av Amestos web i HubSpot.