<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

30. jan.

Sådan sikrer du gevinst fra begyndelsen af dit BI-projekt.

Datadrevet beslutningsstøtte står højt på dagsordenen i de fleste virksomheder. Hvis du vil være et hestehoved foran konkurrenterne, kan du ikke længere basere dine beslutninger på mavefornemmelse alene.


Et stigende antal spillere og værktøjer er dukket op indenfor BI, og efterspørgslen efter ekspertise er større end nogensinde, og der mange projekter, der kæmper for at levere værdi hurtigt nok. Nøglen til succes ligger i starten og slutningen af ​​projektet.
 

Løser du det rigtige problem?

Mange bruger tid på selv at specificere behov og i detaljen at beskrive hvad løsningen skal kunne, hvilket gør dem i stand til at anmode om priser fra flere leverandører. Dette er ikke nødvendigvis en fejl, problemet ligger i, hvordan leverandørerne reagerer på sådan en anmodning. Mange går direkte i løsningsmodus, giver et prisoverslag og begynder så at implementere.

På den måde kan du hurtigt gå glip af en masse, hurtigt realiserbar værdi.

Hos Amesto har vi udviklet en designproces, der sikrer, at vi løser det rigtige problem for dig. Processen indeholder kendte metoder fra Design Thinking og Jobs-to-be-done (#JTBD), og afdækker de udfordringer der måtte være, og som har stort potentiale for værdirealisering.

Hele processen starter med en workshop med dine nøglepersoner. Vi ved, at du gerne vil gøre fremskridt. Ved at fokusere på dette, og på hvilke forhindringer der findes, opstår der ofte nye behov og nye løsninger, der giver større fremgang, og dermed større værdi for dig.

Godt samarbejde og gode spørgsmål bringer mange udfordringer på bordet. Sammen identificerer vi, og så prioriterer vi. Vi ender ofte med flere iterationer, fordi vi identificerer lavthængende frugter, hvor der hurtigt kan skabes fremskridt. Hvert trin i processen bliver så en delleverance, der har en værdi i sig selv.

Du behøver ikke vente på værdi – det er bedre med mange små ændringer end en stor.

Har vi skabt en vilje til forandring?

Men processen stopper ikke der, selvom mange tror det. En BI-løsning gør det nemmere for dig at analysere data på tværs af systemer og platforme, men reelle fremskridt skabes først, når medarbejderne ændrer deres adfærd. Derfor er brugeradoption vigtig.

En god analyseløsning medfører naturligvis ændringer i arbejdsmetoder, og ikke alle vil være lige positive over for sådanne ændringer. Derfor laver vi, sammen med dig, en god plan for træning og adoption, så effekten ikke går tabt på grund af manglende forståelse og motivation

Hvis der skal skabes værdi i alle stadier, så må alle stadier betragtes som lige vigtige. Også efter implementering.

Vælg en partner der er lige så optaget af effekt som dig selv!

Computerdrevne beslutninger er i de fleste tilfælde bedre end beslutninger baseret på mavefornemmelse, og med et korrekt gennemført BI-projekt vil du kunne opleve vækst og lønsomhed. For den bedst mulige effekt er det vigtigt, at du vælger en partner, der både har ekspertisen og metodikken på plads, og som er ydmyg nok til at erkende, at det er dig, der kender din virksomhed bedst. Det er derfor grundlæggende, at I sammen ser på udfordringerne og finder løsninger.

Vil du vide mere om, hvordan du kan sikre dig et overskud allerede i starten af ​​dit BI-projekt?

Kontakt os

Læs også vores nye e-bog:"Sådan vælger du den rigtige analyseløsning"

Du kan downloade et eksemplar her

Download e-bog

 

SHARAN PAL SINGH OBEROI Nordic Business Area Manager