Økonomisystem med muligheder.

Med Visma får du et moderne økonomisystem, som er fuldt integreret med de øvrige dele af ERP-systemet såsom rapportering, analyse, workflow, logistik, salgsstyring med mere. ERP-løsningen er 100% åbent for integrationer til eksterne systemer. Amesto kan tilpasse Visma til nordiske virksomheder og du får lokal support til de enkelte lande.

Støtter økonomisystemet op om virksomhedens forretning?

Et godt økonomisystem sikrer effektive og tidsbesparende arbejdsprocesser og er åbent over for de nødvendige integrationer til andre systemer og programmer. 

  • Bruger du ofte meget tid på at opdatere information om kunder og leverandører i dit økonomisystem?
  • Har du fået fakturaer eller anden kundekommunikation retur på grund af fejl i adressen?
  • Er du usikker på, om virksomhedens kundebase altid er opdateret med rigtig information? 

Hvis svaret er ja, er det på tide at investere i et bedre økonomisystem med mere potentiale. Amesto Solutions er Danmarks største leverandør af økonomisystemer fra Visma. Økonomiprogrammet omfatter blandt andet funktioner til regnskab, remittering, bankafstemning, fakturering og rapportering. 

KUNDECASE: DFDS

"Visma samler vores data og skaber overblik"

”Der er mange forretningsmæssige fordele ved den måde Visma Business samler vores data på. Især i krisetider, som nu, har det stor betydning, at vi kan samle vores betalinger ét sted og få et helt nøjagtigt og aktuelt overblik over likviditeten.”

Se mere

On premise eller online

Hvilket økonomisystem skal du vælge?

Amesto tilbyder et effektivt økonomisystem uanset om du vil køre din løsning on premise eller i skyen: 

Visma Business

On-premise forretningssystem: Med Visma Business får du et professionelt system, som giver dig fuld kontrol over hele værdikæden og er 100% åbent for integrationer.
Læs mere om Visma Business
 

Visma.net

Cloud forretningssystem: Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.
Se mere om Visma.net