<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Skal du købe nyt, eller udskifte dit økonomisystem?

VISMA

Skal du købe nyt, eller udskifte dit økonomisystem?

Vi har økonomisystemer tilpasset både små og store virksomheder inden for såvel den private som den offentlige sektor.

Simplifying business

Med Visma får du et økonomisystem med muligheder.

Integration er nøgleordet.

Med Visma får du et moderne økonomisystem, som er fuldt integreret med de øvrige dele af ERP-systemet såsom rapportering, analyse, workflow, logistik, salgsstyring med mere. ERP-løsningen er 100% åbent for integrationer til eksterne systemer. Amesto kan tilpasse Visma til nordiske virksomheder og du får lokal support til de enkelte lande.

Få hjælp til etablering af nyt økonomisystem.

Amesto Solutions er Danmarks største leverandør af økonomisystemer fra Visma. Økonomiprogrammet omfatter blandt andet funktioner til regnskab, remittering, bankafstemning, fakturering og rapportering. 

Vi kan hjælpe dig med en analyse af, hvad du har behov for, og hvilken effekt du vil få ud af at implementere et ny system.

Støtter økonomisystemet op om forretningen?

Et godt økonomisystem sikrer effektive og tidsbesparende arbejdsprocesser og er åbent over for de nødvendige integrationer til andre systemer og programmer. 

  • Bruger du ofte meget tid på at opdatere information om kunder og leverandører i dit økonomisystem?
  • Har du fået fakturaer eller anden kundekommunikation retur på grund af fejl i adressen?
  • Er du usikker på, om virksomhedens kundebase altid er opdateret med rigtig information? 

Hvis svaret er ja, er det på tide at investere i et bedre økonomisystem med mere potentiale. 

ON PREMISE ELLER ONLINE

Hvilket ERP-system skal du vælge?

Amesto tilbyder en effektiv ERP-løsning uanset om du vil køre din løsning hosted, on premise eller i skyen. 
 
Læs mere om de to systemer ved at klikke på knapperne nedenfor  eller kontakt os for en snak om, hvilken løsning, som vil være bedst for dig. 
  

Visma Business

Visma Business kører on-prem eller hosted, og er et professionelt forretningssystem, som giver dig fuld kontrol over hele din værdikæde. Fordelen ved Visma Business er, at det er kan tilpasses dine specifikke ønsker, og er 100% åbent for integrationer.
Visma Business eller Visma .net?

Visma.net

Visma.net er et standard skybaseret ERP-system som tilgåes fra en PC, tablet eller sågar fra mobiltelefonen. Al data, al information – ja, hele systemet, ligger i skyen og opdateres automatisk. Du sparer således omkostningstunge servere og dyre opgraderinger.

Kundecase: DFDS

Visma samler vores data og skaber overblik

”Der er mange forretningsmæssige fordele ved den måde Visma Business samler vores data på. Især i krisetider, som nu, har det stor betydning, at vi kan samle vores betalinger ét sted og få et helt nøjagtigt og aktuelt overblik over likviditeten.”

#askmore

Brug for sparring?

Hvis du søger et nyt ERP-system, tilbyder vi sparring og hjælper med at gennemgå dine behov og krav til løsningen.

Ønsker du at tage din allerede etablerede Visma-løsning op på næste niveau, så tilbyder Amesto en bred vifte af add-ons, som kan løfte din Visma-løsning og styrke din forretning.