<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

22. jul.

3 vigtige spørgsmål du bør stille din systemleverandør.

II dag er det vigtigere end nogensinde, at man som virksomhed har et forretningssystem, der er tilpasset virksomheden, og som giver muligheder for vækst. Ønsket om at være konkurrencedygtige samtidig med, at markedet tilbyder flere og flere salgskanaler, gør, at vi stiller endnu højere krav til fleksibilitet og effektivitet.
Udviklingen går stærkt, og flere og flere vælger cloud-baserede løsninger. Markedet byder på mange forskellige forretningssystemer, men ligesom at det er vigtigt at vælge det rigtige forretningssystem er det også vigtigt at vælge en leverandør, der forstår din forretning og kan bidrage til en mere effektiv og bæredygtig hverdag.

Det her er tre spørgsmål som jeg anbefaler at alle virksomheder stiller deres nuværende eller kommende systemleverandør: 

1. Har I arbejdet med lignende virksomheder tidligere? og hvilken værdiforøgelse oplevede I at I gav dem? 

Du bør vælge en leverandør, der arbejder i partnerskab med dig, og så skal de forstå, hvad der gør forskellen for din virksomhed og drift. Nemlig; hold øjnene åbne for erfaring og kompetence. Kvalificerede konsulenter med certificeret faglig ekspertise og et godt omdømme samt forståelse for dit felt giver et godt grundlag for at opbygge et partnerskab. Hold øje med potentielle leverandører, der kan pege på etablerede best practices til dine udfordringer, som markedsfører ny teknologi, og som konstant arbejder på at forbedre både sig selv og kunderne.

Med branchekendskab kan din leverandør støtte dig med alt, hvad du har brug for. Det er en klar fordel, hvis din leverandør forstår de branchespecifikke udfordringer, og hvordan de kan lette dit daglige arbejde. Et ejendomsselskab har for eksempel helt andre udfordringer end en detailvirksomhed. Kompetence er nøglen til et godt partnerskab! Og endelig – vælg en partner, der udfordrer gamle måder at arbejde på, mange virksomheder går glip af store besparelser på grund af forældede måder at arbejde på.


2. Når det nye system er installeret, hvordan udvikler og administrerer I os så?

Du vil have en leverandør, der engagerer sig. Ikke en, der kun tænker på at underskrive en aftale om en softwareløsning, men som interesserer sig for dig og dine kunder. Som spørger og graver og er interesseret i din kundes succes. En der forstår, at kundens succes handler om proaktiv og ikke-reaktiv support, og at de tilbyder dig gode indsigtsløsninger, så du kan træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt. Sørg for, at din udbyder tilbyder god nok support til dine behov. At de har en gennemtænkt eftermarkedsløsning og er der, når du har brug for dem ... og FØR du skal bruge dem! En proaktiv ledelsesorganisation, der konstant holder din virksomhed på forkant med at bruge moderne rapportering og nye automatiseringer og alt det andet, der kan spare tid og penge.

3. Hvordan arbejder i med datasikkerhed?

Når vi digitaliserer, bliver det vigtigere end nogensinde at sikre vores data, og der er lige så mange opfattelser af hvodan det gøres, som der er leverandører. Det bedste ved at vælge en ny udbyder kan være, at du ikke behøver at være FBI-agent for at følge med i lovændringer og nye systemkrav. At vælge en partner med cloud-løsninger sikrer, at du altid har adgang til den nyeste sikkerhedsteknologi på markedet. Cloududbyderen har specialister, der kun arbejder med den fysiske sikkerhed i datacenteret og softwareudbyderne har indbyggede sikkerhedsfunktioner. Det betyder, at du ikke selv behøver at oprette dine egne processer eller investere i nye opgraderinger og funktioner, alt vil være der for dig. GDPR og privatliv er taget hånd om, og serverparken er historie. Alt i alt; høj it-sikkerhed med lav indsats og adgang til den bedste sikkerhed.



JIMMY HÖGH PEDERSEN Country Manager, Sweden