<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

21. sep.

E-handel – Integration er nøglen til succes

En afgørende faktor for en succesfuld e-handel er at skabe en god kundeoplevelse. Dette er naturligvis vigtigt for hele forretningen, uanset salgskanal. Du ønsker at skabe et miljø, hvor kunderne er glade for at komme tilbage for at købe flere produkter og tjenester.

Men for at drive en god e-handel er der brug for velfungerende tekniske løsninger. Vil du have en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at opskalere, måske sælger du allerede globalt eller har en vision om at ekspandere? Så skal løsningen kunne håndtere flere sprog, valutaer og betalingsmetoder.

Med en integration mellem dit forretningssystem og e-handelsplatform skaber du forudsætningerne for at sælge mere, levere flere ordrer hurtigere, reducere administrationen og have mere effektive forretningsprocesser. Når du lader dit forretningssystem blive det centrale punkt, der binder hele din forretning sammen, skaber du en helhed, der bidrager til, at dine kunder får den samme oplevelse uanset, hvilken kanal de kommer i kontakt med dit brand igennem.

4 fordele ved et integraret forretningssystem

  1. Altid rigtig information
    Undgå udfordringerne med at skulle opdatere oplysninger om varer, lagersaldi og forskellige ordrer flere steder. Med en integration vil alle informationer automatisk blive opdateret i e-handelsplatformen, når der foretages ændringer i forretningssystemet eller omvendt.

  2. Prislister og kunderabatter
    De samme kundeunikke prislister og rabatter, som håndteres i forretningssystemet, kan via en integration også nemt præsenteres for kunden e-handelssystemet.

  3. Slip for manuel håndtering af ordrer
    Du får et effektivt logistikflow, du behøver ikke gå ind i flere forskellige systemer for hver afgivet ordre. Med en integration slipper du for en masse manuelt arbejde, gennem automatisering sparer du både tid og penge.

  4. Automatiseret fakturering
    Efter levering af en ordre oprettes fakturaen automatisk i forretningssystemet. Når fakturaen er betalt, sendes oplysningerne automatisk tilbage i forretningssystemet via bankintegrationen. Betalingen matches og registreres som betalt. Her har du også mulighed for at generere rykkere automatisk, hvis en betaling udebliver.

Ved at integrere forretningssystemet med e-handelsplatformen skaber du forudsætningerne for at automatisere og generere bedre salg. Håndteringen af ​​ordrer bliver mere effektiv, gennemløbstiden fra ordre til levering forkortes væsentligt, hvilket igen vil føre til mere tilfredse kunder.

Vil du have hjælp til at finde en perfekt integreret løsning? Kontakt os, så booker vi et møde!

ANNA BLUNCK BOBERG Business Area Manager Visma.net