<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

3. jun.

9 tegn på at din virksomhed er klar til skyen.

Undersøgelser viser at rigtig mange virksomheder ønsker er at flytte deres systemer og/eller programmer til skyen. Dette skyldes, at mange oplever driften i skyen som mere bekymringsfri, de ønsker at eliminere unødvendige omkostninger og ønsker at give virksomheden større fleksibilitet. De færreste er bekymrede over selve flytteprocessen.

Her er ni hovedargumenter som går igen hos de virksomheder som er i gang med en strategisk vurdering omkring brug af skybaserede systemer: 

  1. LEDELSEN VIL HAVE KONTROLLEN OG OVERBLIKKET TILBAGE
    Mange virksomheder har befundet sig i en situation, hvor software og tekniske værktøjer er købt efter behov. Det er nemt at bestille et ny stykke software, og den ene afdeling ved ikke altid, hvad den anden laver. Undersøgelsen af ​​små og mellemstore virksomheder viser, at 75 procent af de økonomiansvarlige indrømmer, at de ikke ved, hvor meget virksomheden rent faktisk bruger på IT, hvilket formentlig er et godt billede af den situation, mange ledere står i.

  2. SIKKERHEDEN SKAL FORBEDRES
    I februar blev det kendt, at hackere, der angiveligt arbejdede på vegne af de kinesiske myndigheder, forsøgte at bryde ind i Vismas Norske datacenter. Angrebet mislykkedes, fordi dataene var beskyttet i en moderne sky. Systemer som Visma Business er attraktive mål. De indeholder nemlig virksomhedens vigtigste informationer, og har derfor brug for den allerførste sikkerhed. Hvis du er bekymret for de systemer, der sporer din virksomheds pengestrøm og beskyttelse af følsomme personoplysninger, er en moderne infrastruktur i skyen et sikkert valg.

  3. ØNSKER AT FOKUSERE PÅ FAG I STEDER FOR IT
    I mange virksomheder er det ofte den, der ved lidt om IT, der får serveransvaret smidt i skødet. Lige så ofte kender man en lokal leverandør, der tilbyder drift. Begge dele virker i et stykke tid, men kan være en kilde til store problemer, den dag noget går galt. Intern system-drift kræver dygtige fagfolk, og man kommer hurtight til at bruge tid på at patche servere, i stedet for at betjene kunder eller udvikle virksomhedens tilbud og services.

  4. HAR GAMLE MASKINER
    Vigtig software kører på forældede servere under et skrivebord eller i kælderen. Gammel hardware beskytter ikke mod cyber-trusler og garanterer heller ikke, at tjenesterne altid er tilgængelige. Det er nemt at flytte vigtig software fra gamle maskiner til en moderne infrastruktur, du behøver kun at bestille flytteprocessen.

  5. MEDARBEJDERENE KRÆVER BEDRE ARBEJDSFORMER
    Fleksible arbejdsmetoder er blevet normen. Medarbejderne vil arbejde uden hensyntagen til tid og sted med god adgang til softwaren, og så kræves der smarte systemer, hvor services leveres fra en moderne infrastruktur i skyen. Med skybaserede systemer kan medarbejderne arbejde sikkert uanset tid og sted, på deres egne præmisser og efter deres egne præferencer.

  6. NYSGERIGHED I FORHOLD TIL NY TEKNOLOGI
    Med moderne infrastruktur er vejen til innovative og kognitive tjenester, der bruger kunstig intelligens og maskinlæring kort. Ny teknologi er overraskende nem at komme i gang med, og bliver snart en forudsætning for at yde den bedste service til kunderne.

  7. DRIFTSOMKOSTNINGER SKAL NED
    Undersøgelser fra USA viser, at små virksomheder bruger dobbelt så meget på IT som store – målt i forhold til omsætning. En lavtærskelgevinst er at flytte forretningskritiske applikationer fra ældre servere til en cloud-platform. Besparelserne kommer så i form af mindre tid brugt på opdateringer og vedligeholdelse og øget sikkerhed omkring hardwaren. En anden fordel opnås ved at flytte teknologi fra investeringen til driftsbudgettet.

  8. INGEN VED HVOR DE ER OM TRE ÅR
    I dag er det de færreste virksomheder, der kan forudsige, hvor de vil være om tre år, og det gør investering i IT svær at planlægge. Med cloud-tjenester betaler du for det, du bruger, og omkostningerne følger virksomhedens behov i realtid. Skyen vokser let i takt med virksomheden - i begge retninger.

  9. GDPR OG PERSONDATABESKYTTELSE
    En cloud-tjeneste har overlegen sikkerhed over serveren i kælderen. Derfor bør software beskyttes i robuste datacentre. Jo færre steder virksomhedens data er placeret, jo bedre er det for alle.
 

Jesper Nielsen Manager Business NXT og Visma Business