<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Webinar

NPS for SuperOffice

Kundefeedback i SuperOffice er ikke raketvidenskab.

Skal kundefeedback for alvor skabe værdi, skal du sikre, at den er synlig. Vil du samtidig undgå at drukne i gule lapper og Excel-lister, så er automatiske målinger på lukkede ordrer, alarmer når bestemte kunder giver en bestemt rating eller en notifikation til den ansvarlige medarbejder et godt sted at starte. Og det bliver bare lettere, hvis du har integreret din kundefeedback i din SuperOffice.
 
Vi vil  i samspil med nps.today vise hvordan du kan arbejde proaktivt med kundemålinger direkte fra SuperOffice. Vi gennemgår, hvordan du kan udsende dine surveys direkte fra CRM, og vi viser, hvordan du synliggør de indkomne besvarelser, så de skaber værdi for de enkelte medarbejdere. Du får sidst men ikke mindst indsigt i, hvordan du kan bruge kundefeedback i samspil med øvrige data, for bedre at kunne omdanne feedback til handling.
 

Tilmelding

Deltag også på vores webinar 31. august

Brug NPS til at løfte kundetilfredsheden

Med NPS-målinger på tværs af kunderejsen, kan du lede og udvikle på basis af NPS score for den enkelte kundevendte medarbejder.

En loyal kunde vil følge dig i tykt og tyndt, anbefale og købe dine produkter og ignorere flirtende konkurrenter. Hvad mere kan man ønske sig af en kunde?

Der er mange virksomheder, som fokuserer mest på nysalg og glemmer, at 20% af de eksisterende kunder kan generere 80% af virksomhedens indtjening. Og omkostningerne ved at fastholde en eksisterende kunde er ca. fem til ti gange mindre end omkostningerne ved at skaffe en ny kunde. Stærk fokus på kundeloyalitet er derfor god og sund fornuft.

På dette webinar møder du CEO Kristine Hofer Næss og CEO Torben Lynge Frandsen, som begge vil fortælle om hvordan NPS måling i henholdsvis Amesto og Frederiksen Scientific har ændret deres virksomheders kunderejse.