<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Webinar

NPS for SuperOffice.

Kundefeedback i SuperOffice er ikke raketvidenskab.

 

Skal kundefeedback for alvor skabe værdi, skal du sikre, at den er synlig. Vil du samtidig undgå at drukne i gule lapper og Excel-lister, så er automatiske målinger på lukkede ordrer, alarmer når bestemte kunder giver en bestemt rating eller en notifikation til den ansvarlige medarbejder et godt sted at starte. Og det bliver bare lettere, hvis du har integreret din kundefeedback i din SuperOffice.
 

Deltag på vores webinar 27. oktober 2022 kl 10:00

Her vil vi, i samspil med nps.today viser hvordan du kan arbejde proaktivt med kundemålinger direkte fra SuperOffice. Vi gennemgår, hvordan du kan udsende dine surveys direkte fra CRM, og vi viser, hvordan du synliggør de indkomne besvarelser, så de skaber værdi for de enkelte medarbejdere. Du får sidst men ikke mindst indsigt i, hvordan du kan bruge kundefeedback i samspil med øvrige data, for bedre at kunne omdanne feedback til handling.
 

Tilmelding: