<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

FORRETNINGSLØSNING TIL DIN BRANCHE

Hvorfor vælge en brancheløsning fra Amesto Solutions?

Det er vigtigt at vælge løsninger som passer til dine behov og din virksomhed.

Efter mere end 20 år som forhandler af førende forretningssystemer kender vi udfordringerne i en lang række brancher.
 
Hos Amesto får du gennemtestede økonomi-, logistik- og CRM-løsninger, og vi tilbyder færdige integrationer mod eksterne systemer samt et stort udvalg af add-ons. 
Vores forretningsløsninger er baseret på standardsoftware, hvilket giver en hurtig og forudsigelig implementering, og kombineret med vores forretningskonsulenters kompetencer giver det store effektivitetsgevinster for din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet følgende brancheløsninger:

Er din branche ikke på listen? Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

OPTIMER DIN Transportvirksomhed MED EN Fleksibel og brugervenlig forretningsløsning.

Med en Transportløsning i Visma Business får du hurtigt og nemt oversigt over transporter, automatisk prisberegner, online moduler til booking og lagerforespørgsel, sms til chauffører om afhentning, etc.

Transportløsning

Få en Nordisk forretningsløsning som dækker lokale behov samtidig med at der er en nordisk forankring.

Mange nordiske virksomheder løber ind i udfordringer, fordi afdelingerne i de forskellige lande benytter forskellige forretningssystemer. Med en samlet nordisk erp-løsning i din virksomhed effektiviseres arbejdsprocesserne, når alle afdelinger i for eksempel Danmark, Norge og Sverige bruger det samme ERP-system.

En nordisk løsning

Få en digital løsning, som effektiviserer økonomi og logistikprocesserne i din grossistvirksomhed.

Typiske udfordringer for grossister er en faldende omsætning pr. ordre samtidig med at der er et stort ressourceforbrug pr. ordre. Med en løsning fra Amesto Solutions får du digitaliseret dine processer, således at behandlingen af den enkelte ordre bliver hurtigere og billigere.

Grossist løsning

Brancheløsningen Sagsstyring kan enten leveres som et modul til eksisterende Visma-installationer eller som en ny samlet løsning.

Løsningen Sagsstyring giver overblik over virksomhedens projekter. Grundlæggende er ideen, at et hovedprojekt indeholder et antal delprojekter. Alle aktiviteter, køb/salg/tilbud/forbrug/manuelt bogført mv., registreres med delprojektnummer. Alle delprojekter har altså udgangspunkt i et hovedprojekt. Denne struktur gør det muligt dels at skabe et samlet økonomisk overblik for et helt projekt, dels at kunne analysere ned på hvert enkelt delprojekt.

Sagsstyring

Få en digtital sælgerløsning og opnå bedre ROI på den enbkelte sælger.

Mødebooking, kundeinformationer, kilometerregistrering og optagelse af ordrer direkte hos kunden er alt sammen noget vores løsning "Den Digitale Sælger" håndterer som standard.

Den digitale sælger

Få en ERP-løsning som er skræddersyet til at håndtere de kendte udfordringer i hotelbranchen.

Automatisering og effektivisering af de administrative rutiner betaler sig i hotelbranchen. På den måde bliver der frigjort ressourcer til hotellernes kerneopgaver: kundebetjening, salg og service.

Hotelløsning

Administration af ejendom kan være tidskrævende, dyrt og kompliceret. Men ved at bruge smart teknologi, automatiserede løsninger og en optimeret ejendomsløsning fra Amesto sparer du både tid og penge.

Med fokus på automatisering og digitale processer opnår du hurtigt solide effektivitets- og indtjeningsgevinster. Med en teknologisk tilgang slipper du for manuelle processer, eliminerer fejlkilder og får bedre datakvalitet, uanset om du beskæftiger dig med erhvervsejendomme, udlejning, udvikling, administration eller ejendomsmægler.

Architecture42_2120x900

Simplifying Business

Brug for sparring?

Vores mål er at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi.

Skal vi også hjælpe din forretning til at blive mere rentabel?

Tonny Greiner

Tonny Greiner, Salgschef