Brancheløsninger

Forretningsløsning til din branche

Brancheløsninger.

Forretningsløsning til din branche

Brancheløsninger.

Forretningssystem til din branche

Hvorfor vælge en brancheløsning fra Amesto Solutions?

Efter mere end 20 år som forhandler af førende forretningssystemer kender vi udfordringerne i en lang række brancher. Hos Amesto får du gennemtestede økonomi-, logistik- og CRM-løsninger, og vi tilbyder færdige integrationer mod eksterne systemer samt et stort udvalg af add-ons. 

Vores forretningsløsninger er baseret på standardsoftware, hvilket giver en hurtig og forudsigelig implementering, og kombineret med vores forretningskonsulenters kompetencer giver det store effektivitetsgevinster for din virksomhed.

  

Vi tilbyder blandt andet følgende brancheløsninger: 

(Er din branche ikke på listen? Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig)

Grossist løsning

Med en grossist specialløsning fra Amesto Solutions sparer du penge ved at digitalisere de interne funktioner. Se de kendte udfordringer i grossistbranchen og vores tidsbesparende løsninger.
Grossistløsning

Nordisk forretningsløsning

Nordisk forretningsløsning fra Amesto: Vi leverer ERP- og CRM-systemer tilpasset virksomheder som opererer i flere lande, både i Norden, Europa og globalt.
Nordisk forretningsløsning

Transportløsning

Transportløsning i Visma Business: Hurtig og nem oversigt over transporter, automatisk prisberegner, online moduler til booking og lagerforespørgsel, sms til chauffører om afhentning, etc.
Transportløsning

Den digitale sælger

Med indførelsen af Den digitale sælger-konceptet vil hver sælger kunne afholde et ekstra møde hver dag.
Den digitale sælger

Hotel

Automatisering og effektivisering af de administrative rutiner betaler sig i hotelbranchen. På den måde bliver der frigjort ressourcer til hotellernes kerneopgaver: kundebetjening, salg og service.
Hotelløsning

Sagsstyring

Brancheløsningen Sagsstyring kan enten leveres som et modul til eksisterende Visma-installationer eller leveres som en samlet løsning til virksomheder med behov for styring af projekter.
Løsning til sagsstyring