<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Webinar

Få fuldt fokus på dine kunders tilfredshed.

Brug aktuel feedback til indsats i alle interaktioner på tværs af kundeoplevelsen.

En loyal kunde vil følge dig i tykt og tyndt, anbefale og købe dine produkter og ignorere flirtende konkurrenter. Hvad mere kan man ønske sig af en kunde?

Der er mange virksomheder, som fokuserer mest på nysalg og glemmer, at 20% af de eksisterende kunder kan generere 80% af virksomhedens indtjening. Og omkostningerne ved at fastholde en eksisterende kunde er ca. fem til ti gange mindre end omkostningerne ved at skaffe en ny kunde. Stærk fokus på kundeloyalitet er derfor god og sund fornuft.

NPS sikrer dig et hurtigt overblik over den aktuelle kunderelation eller en given leverance, så du kan tage proaktiv og målrettet handling i din kontakt med kunden. 

Deltag på vores webinar den 31. august kl 10:00, og hør hvordan andre virksomheder arbejder med NPS for at forbedre kundeoplevelsen.

På webinaret vil CEO Kristine Hofer Næss fortælle hvordan Amesto har brugt NPS aktivt for at forbedre kunderejsen. Desuden vil CEO Torben Lynge Overgaard fortælle om hvordan Frederiksen Scientific har implementeret nps.today og integreret det med deres SuperOffice. Han vil blandt andet komme ind på hvorfor de ønskede at måle på kundetilfredshed, hvordan de tog fat i processen, hvad de har fået ud af det, og om der er noget de ville gøre anderledes.

 

Tilmelding: